Review: Apă Micelară Bioderma, Sensibio H2O

Experiență personală

Apă micelară Bioderma, Sensibio H2O este un produs de curățare a pielii care a devenit foarte popular în ultimii ani. Această apă micelară este promovată ca fiind potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă și iritată. 

Unul dintre principalele avantaje ale acestei ape micelare este că nu necesită clătire, ceea ce o face foarte comodă de utilizat. De asemenea, este promovată ca fiind foarte delicată cu pielea și nu conține parfum sau alcool.

1. Ambalaj și Design Bioderma Sensibio H2O vine într-o sticlă transparentă cu un capac roz. Designul simplu și elegant este atât practic, cât și estetic plăcut.

2. Textură și Miros Am observat că textura este extrem de ușoară, aproape ca apa obișnuită, fără senzația uleioasă pe care o au unele produse similare. De asemenea, Sensibio H2O este practic fără miros.

4. Pielea după utilizare Multe demachiante pot lăsa pielea uscată sau tensionată, dar după folosirea Sensibio H2O, pielea mea s-a simțit hidratată și revigorată. Nu a fost nevoie să aplic un hidratant imediat după, ceea ce este un mare avantaj, mai ales în zilele aglomerate.

3. Eficacitate După o zi lungă, cu machiaj complet, am folosit Sensibio H2O pentru a-mi curăța fața. Cu o singură trecere, am observat că produsul a reușit să îndepărteze majoritatea machiajului, inclusiv rimelul waterproof.

Uscăciunea pielii: în cazul în care aveți o piele foarte uscată, este posibil să simțiți o ușoară senzație de uscăciune după utilizarea apăi micelare. Înroșirea pielii: unele persoane pot experimenta o ușoară înroșire a pielii după utilizarea apăi micelare. Acest efect este temporar și ar trebui să dispară în câteva minute.  Reacții alergice: în cazuri rare, apă micelară Bioderma, Sensibio H2O poate cauza reacții alergice la unele persoane. Aceste reacții pot include mâncărime, umflături, roșeață sau iritație. 

Efecte Secundare Posibile

În ceea ce privește costul, Sensibio H2O poate fi considerat un produs din gama medie de prețuri.